blue flower

Assortiment

Dagelijks is er een ruime sortering snijbloemen, rechtstreeks van de veiling en kwekers. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse bloemen. Buiten de seizoensgebonden bloemen hebben wij een groot standaardassortiment. Ook tropische bloemen zijn aanwezig. Wij kunnen ter plekke een boeket voor u samenstellen, maar hebben ook altijd boeketten klaarstaan. De keuze is aan u!

Ook onze planten worden op de veiling ingekocht. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Wij hebben een ruime keuze in groene en bloeiende planten. Voor glaswerk, potterie, zijden bloemen en cadeauartikelen kunt u ook bij ons terecht. 

assortiment

 

Gelegenheidsbloemwerk

Door onze jarenlange ervaring en creativiteit, kunnen wij bij het maken van gelegenheidsbloemwerk aan al uw wensen voldoen, of het nu gaat om bruidswerk of rouwarrangementen.

Bruidswerk

Uw trouwdag is een van de mooiste momenten van uw leven, maak deze dag compleet met het mooiste bruidswerk.
Voor deze dag kunt u bij ons terecht als het gaat om:

Bruidsboeket
Corsages
Autostukken
Boeketten voor de bruidsmeisjes en - jongens

Om een idee te krijgen van wat er mogelijk is en om te kijken wat het beste bij u past, bieden wij u de mogelijkheid om idee├źn op te doen in boeken met tal van voorbeelden van bruidsboeketten en andere bloemstukken voor op uw bruiloft. U kunt deze dan bekijken en bespreken wat uw wensen en behoeften zijn. Ook staan onze ervaren bloemisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. 

Rouwarrangementen

Bij het verlies van een dierbare moet u kunnen vertrouwen op uw bloemist. Wij zorgen ervoor dat uw rouwwerk goed en mooi wordt verzorgd. Natuurlijk is het ook mogelijk om een lievelingsbloem of andere persoonlijke wensen in het rouwstuk te verwerken. 

Bij een afscheid is het belangrijk dat de bloemen passen bij de overledene. Onze bloemisten hebben de ervaring en creativiteit om het afscheid van een dierbare tot een mooie herinnering te maken. Voor een afspraak omtrent rouwwerk kunt u langskomen of vrijblijvend contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

vdPul8